Besök Grums kommuns sida på Facebook

Felanmälan

Välkommen för felanmälan för gata, park och belysning. Du kan göra din felanmälan via app, facebook eller grums.se.

Våra verktyg för felanmälan gör det möjligt för dig att påverka vår kommun genom att du snabbt och enkelt kan rapportera in fel och saker som behöver åtgärdas i vår offentliga miljö.

Akuta ärenden utanför växelns öppettider

Kommunens beredskap nås via Sos Alarm 054-83 06 90

Felanmälans-app

Via vår app kan du enkelt göra en felanmälan av till exempel hål i gatan, nedfallna träd, trasig gatubelysning, lekplatser, fulla papperskorgar och mycket annat. Du kan även bifoga ett foto på det du vill felanmäla som komplement till din anmälan. Din anmälan skickas sedan automatiskt till vårt ärendehanteringssystem för snabbast möjliga hantering. Finns för Iphone/Ipad och android. För att ladda ner appen sök på "Felanmälan Grums kommun".

Du som anmälare kan välja att få återkoppling via e-post eller sms. På så sätt kan du följa ärendets gång från det att anmälan mottagits till att den åtgärdas.

Felanmälan via facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Felanmälan via grums.se

De personuppgifter som du lämnar kommer att användas för att vi ska kunna tillhandahålla det stöd och den service vi ansvarar för. Kommunstyrelsen i Grums kommun är ansvarig för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer på www.grums.se/personuppgifterlänk till annan webbplats.

Fyll i formuläret nedan:

Uppdaterad: 2019-09-17