Besök Grums kommuns twittersida
Besök Grums kommuns sida på Facebook

Vi håller rent - skräpplockardagarna

Varje vår deltar Grums kommun i Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp - både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej. 2017 deltog 755 933 skräpplockare runt om i landet!

Från 12 februari är anmälningen öppen till Vi Håller Rent 2018!  Anmäl er på www.hsr.se/vihallerrentlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Sista dag för anmälan är 1 april.

Alla anmälda deltagare får kostnadsfritt Håll Sverige Rents skräpplockarmaterial bestående av sopsäckar, soppåsar och pedagogiskt material. I Grums kommun kommer vi distribuera materialet vecka 17. Anmälda deltagare får material genom att hämta det i kommunhusets kundtjänst.

Tillsammans med materialet finns information om hur skräpet ska sorteras och kontaktuppgifter för att få skräpet hämtat.

Var med du också i kampen mot skräpet! Vi håller rent är också ett bra tillfälle att arbeta pedagogiskt med frågor som nedskräpning, återvinning och konsumtion.

Kontaktperson:
Maria Oja 0555-42136
maria.oja@grums.se


Uppdaterad: 2018-02-16