Funderar du på att flytta till Grums kommun, eller är du nyinflyttad och vill veta mer om oss?

Vi i Grums kommun vill hitta fler driftiga personer som kan hjälpa oss att växa. Vi har tillsammans med företag tagit fram ett material för att marknadsföra vår härliga bygd.

Kvinna och man promenerar på brygga i Borgvik

Foto: Linn Malmén

Varmt välkommen till Grums kommun!

Vi har skapat en digital broschyr och en film som lyfter hur det är att leva, bo och verka i Grums kommun. Syftet är att hitta fler personer som kan hjälpa oss att växa genom att bo, jobba eller etablera företag här!

Interaktiv kommunbroschyr 2023 Grums kommun

Ladda ner vår nya kommunbroschyr eller se filmen - Varmt välkommen till Grums kommun!

Varmt välkommen till Grums kommun - en Vänerkommun i Karlstadsregionen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bli bortskämd i Grums kommun

Här finns allt du behöver: service och handel, förskolor och skolor, hälso- och sjukvård, idrottshallar och en väl utbyggd kollektivtrafik. Kommunen är omgiven av vacker natur där du kan ta dig runt till fots eller på den nationella cykelleden Vänerleden.

Till universitetsstaden Karlstad med 90 000 invånare, är det 2,5 mil och 20 minuters bilresa. Till Norges huvudstad Oslo, reser du med bil på 2,5 timme. Göteborg ligger 22 mil från Grums och till Stockholm är det 33 mil.

Hela 94 % är nöjda med att bo här enligt SCB 2022:

Medborgarundersökning Pdf, 14.8 MB, öppnas i nytt fönster.


Hur ser ditt drömboende ut?

Hyreshusområden med närhet till centrum, trygghetsboenden, mysiga villakvarter med närhet till både stad och natur? På landsbygden med hagar och betande djur? Skog och berg eller sjönära läge? I Grums kommun finns många vackra platser.

Bo i Grums kommun - flytta hit!

Uppdaterad: 2024-06-10