Besök Grums kommuns twittersida
Besök Grums kommuns sida på Facebook

Gratis föreläsningar för företagare och blivande företagare

Är du på väg att starta eller har du nyligen startat företag? Eller har du varit igång ett tag men behöver ny inspiration och knyta nya kontakter?

Första omgången av Almis startseminarier för nya företagare har varit uppskattade och nu bjuder de in till fler seminarier utan kostnad.
Syftet är att ge deltagarna ökad kunskap och inspiration samt bidra till personlig utveckling.

Följande kurser erbjuds under juni månad:

Köpa företag, 13 juni

13 juni kl 17:00 – 20:00

Lagergrens gata 2, Karlstad

Anmäl dig här
länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Målgruppen är personer/företag som funderar på eller har bestämt sig för att köpa företag, i första hand personer som vill starta företag genom att köpa ett företag. Men det kan lika gärna vara inspirerande och nyttigt för befintliga företag som vill växa genom förvärv.

Du och ditt företag, 18 juni

Att sälja med framgång, 25 juni

Klockan 09:00 – 12:00 - gäller båda seminarierna

Arenan, Karlstad Innovation Park

Mer info och anmälan finner du här: Almis hemsida
länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Om Almis startseminarier:
En serie kunskapsseminarier i fem fristående delar, för personer och företag i tidiga skeden, det vill säga som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller för den som har varit igång ett tag men som vill få inspiration och knyta nya kontakter. Startseminarierna är inte en utbildning eller ett handfast ”så här gör man när man startar företag”, utan syftet är att deltagarna ska få ökad kunskap och inspiration, att seminarierna ska bidra till personlig utveckling och handlingskraft att ta nästa steg, liksom bidra till att utöka deltagarnas nätverk och skapa nya kontakter. Seminarierna är gratis och är tänkt att kunna vara ett komplement till annan rådgivning – hos Almi och andra aktörer.

Uppdaterad: 2018-05-31