Gustav Hagerskog ny skolchef i Grums kommun

Gustav Hagerskog, 40, blir ny skolchef i Grums kommun och efterträder Thomas Nilsson. Gustav kommer närmast från jobbet som rektor för Tegnérskolan i Säffle.

Foto: Gustav Hagerskog, Grums kommun

Gustav Hagerskog börjar jobbet som skolchef i Grums den 31 juli

– Vi har haft en bra rekryteringsprocess med många intressanta sökande. Jag är oerhört glad över att kunna rekrytera Gustav till Grums kommun. Gustav har en gedigen skolerfarenhet och en omvittnat god ledarskapsförmåga. Han är idag rektor för Tegnérskolan i Säffle där han har utvecklat skolans arbete med att skapa en tillgänglig lärmiljö där elever ska få förutsättningar för att kunna lyckas. När Thomas Nilsson nu väljer att gå i pension så känns det tryggt att ha en person som kan ersätta den kunskap och erfarenhet som nu försvinner, säger Erica Andrén, kommundirektör i Grums kommun.

Ser fram emot uppdraget

– Jag är mycket glad och stolt över att tillträda tjänsten som skolchef i Grums kommun. Jag ser fram emot att få lära känna verksamheterna och att tillsammans med barn, elever, vårdnadshavare och personal utveckla utbildningsverksamheten i Grums kommun. Tillsammans ska vi skapa förskolor och skolor som ger alla barn och elever förutsättningar att utvecklas och lyckas, säger Gustav Hagerskog.

Uppdaterad: 2023-04-04

Kontakt

Erica Andrén
Kommundirektör
0555-421 45
erica.andren@grums.se