Har du barn i åldern 0–5 år och vill ha tips om hur vardagen kan fungera bättre?

Vi som arbetar på familjecentralen bjuder in föräldrar eller viktiga vuxna med barn i åldrarna 0–5 år. Vi kommer erbjuda två föräldrastödsträffar under oktober 2021.

Eva framför skylt vid familjecentralen

Foto: Grums kommun

Kom på föräldrastödsträff!

Plats: Vi träffas på familjecentralen, lokal öppna förskolan

Tid för träffarna är:

Onsdag 13 oktober, 12.00-13.30 Tema: Tid tillsammans

Onsdag 27 oktober, 12.00-13.30 Tema: Vem bestämmer

Vi bjuder på fika!

 

Närbild på leksakståg

Foto: Mostphotos

Om föräldrastödsträffarna

Grums kommun har blivit utvald till testkommun för ett nytt föräldraskapsstöd, Växa i Värmland. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss.

Länsstyrelsen i Värmland arbetar tillsammans med Region Värmland och fyra av länets kommuner med att ta fram det universella föräldraskapsstödet Växa i Värmland.

Det är en långsiktig förebyggande insats som riktar sig till föräldrar och andra viktiga vuxna. Grums kommun har påbörjat ett pilotprojekt för att testa det alldeles nya utbildningsformatet och materialet.

Under träffarna ges du som deltagare tid att reflektera över er situation och möjlighet att diskutera med övriga deltagare och oss som leder träffarna.

Alla tampas vi med olika utmaningar och syftet och förhoppningen är att du som deltagit ska känna att du får med dig idéer om hur du med små medel kan skapa en positiv förändring i ditt och ditt barns vardag.

Uppdaterad: 2021-10-12

Kontakt

Om du som förälder eller annan viktig vuxen känner att det vore något för dig är du varmt välkommen med din intresseanmälan till.

Eva Hansson
0555–422 12
eva.hansson@grums.se

Susanne Havenström
0555–420 76 susanne.havenstrom@grums.se