Sommarlovtips 2024

Här kan du ta del av sommaraktiviteter för skollediga barn och unga. Kika in på sidan lite då och då, fler tips kommer under hela sommaren.

Foto: Grums kommun

Evenemang

Kolla in evenemangskalendern för att se allt kul som händer runt om i Grums kommun i sommar!

Evenemangskalender Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Evenemang och aktiviteter i Värmskog Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Evenemang och aktiviteter i Liljedal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Grums bibliotek

Grums fritidsgård

  • Aktiviteter med feriepraktikanter - de kommande fyra veckorna kommer Grums fritidsgårds sommarjobbare hålla i aktiviteter runt om i kommunen. Aktiviteterna är för dig mellan 9 och 15 år. Det kommer att bli tävlingar och priser. Tid och plats kommer uppdateras dagligen via våra sociala medier.
    Vi finns på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!
  • Aktiviteter - under juni och juli kommer fritidsgården tillsammans med Värmlands skolsamverkan och Jättestensskolan att ha aktiviteter varje onsdag. Aktiviteterna kommer vara mellan klockan 15.00 och 21.00 och kan vara allt från tävlingar med priser till att vi lagar mat som vi sen bjuder på! Hoppas vi ses! Ålder: du som gått ur 6:an till 9:an
  • Öppettider juni - måndagar 17.00-21.00, onsdagar 15.00-21.00 och fredagar 18.00-23.00. Juli onsdagar 15.00-21.00 med Jättestenskolans personal.
    Grums fritidsgård

Aktiviteter på egen hand

Sommarlovsmålning - med Anki och Pernilla

Torsdag 27 juni erbjuder vi en Prova-På-Dag med olika målarmedium. Perfekt för dej som vill lära dej tekniker och testa lite olika vad du gillar. Vi riktar oss till dig mellan 11 och 15 år.

Allt material under dagen ingår och det finns max 12 platser. Vi bjuder på lättare fika. Kursen kostar 1500 kr och hålls på Gamla Vägen 155 i Grums i Pernillas ateljé.

Mejla för att boka plats: pernillacart@outlook.com

Uppdaterad: 2024-06-17