Besök Grums kommuns twittersida
Besök Grums kommuns sida på Facebook

Mer Digital

Under två utbildningstillfällen i april hjälper vi dig att bli mer digital. Inbjudan till alla 65 år eller äldre har skickats ut med post i kommunen.

Grums kommun bjuder in dig som är 65 år eller äldre till ett av tre tillfällen där du får lära dig mer om och inspireras av det digitala samhället. Kom och ställ frågor om de digitala områden som just du är nyfiken på! Välkommen till en trivsam eftermiddag!

Man räknar med att cirka 1,1 miljoner svenskar fortfarande lever i digitalt utanförskap, de flesta av dem är äldre. Grums kommun har därför valt att tillsammans med Region Värmland och Telia arrangera utbildningen Mer Digital. Eda, Sunne och Torsby kommuner har redan arrangerat denna utbildning och deltagarantalet har varit högt.

Vi tillhandahåller dator, men om du vill får du också ta med din egen mobiltelefon eller surfplatta. Högstadieelever från Jättestenskolan kommer att finnas på plats för att guida dig.

Anmäl dig till Mer Digital redan idag!

Antalet platser per tillfälle är begränsat så det är först till kvarn som gäller. Vi bjuder på fika. Självklart är allt kostnadsfritt.

Plats: Gruvan i Grums, A-salen, Sveagatan 118

Datum: 1 eller 2 april

Tid: klockan 15.00-18.00

Anmälan: Anmäl dig senast 25 mars till kommunens växel 0555‑420 00. Uppge att du anmäler dig till Mer Digital samt lämna namn och telefonnummer.

Färdsätt: Gratis bussar går tur och retur från utvalda platser. Plats i buss bokas vid anmälan och då får du mer information om hållplatser och tider.

Uppdaterad: 2019-02-27

Kontakt

Susanne Sundgren
IT-strateg
0555-421 99
susanne.sundgren@grums.se