Starta företag

Funderar du på att starta företag? Boka rådgivning med Nyföretagarcentrum Södra Värmland

Bär du på en idé till eget? Eller är du nyföretagare och behöver bolla nya vägar i en kristid? Vi på Nyföretagarcentrum Södra Värmland håller kostnadsfria rådgivningar där inga frågor är dumma frågor. Vi finns i kommunerna Karlstad, Hammarö, Grums, Kil och Forshaga. Boka din tid på:
https://www.nyforetagarcentrum.se/sodravarmland/länk till annan webbplats

Starta eget-kurs i samarbete med Nyföretagarcentrum Södra Värmland

Vill du lära mer om att starta och driva företag? Vi arrangerar starta eget-kurser regelbundet. Från och med våren 2020 sker starta eget-kurserna i samarbete med Nyföretagarcentrum Södra Värmland.
Nästa tillfälle är 18 maj och den hålls digitalt.

Fysiskt är fantastiskt men så länge viruset härjar får vi tänka om. Vår planerade starta eget kurs den 18 maj i Grums blir istället digital. En komprimerad och kostnadsfri kurs där vi första träffen ses digitalt via zoom och efter det får du som kursdeltagare ett antal filmer med våra föreläsare skickade till dig som berör de flesta av kursens delar. Försäkring, affärsplan, avtal & juridik, redovisning och marknadsföring. Så anmäl dig till denna på en gång, max antal deltagare 20 st. Anmäl dig här: https://www.nyforetagarcentrum.se/sodravarmland/starta-eget-information/länk till annan webbplats

Under hösten 2020 kommer en starta eget-kurs erbjudas i lokal Bruket i bibliotekshuset. Mer information kommer längre fram.

Information

Information för dig som är ny eller blivande företagare finns på:  verksamt.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Företagsbesök

Vi besöker nya och befintliga företag för att presentera oss och inleda en dialog om företagandet i Grums kommun. Tveka inte att kontakta oss. Våra kontaktuppgifter hittar du till höger.

Uppdaterad: 2020-05-07

Kontakt

Maria Röhr
Näringslivschef
0555-420 54
maria.rohr@grums.se

Anna-Maria Jäger
Näringslivsutvecklare
0555-421 46
anna-maria.jager
@grums.se

Navigera vidare