Fritidsgård

Välkommen till Grums fritidsgård! Här kan du bland annat spela biljard, pingis, air-hockey, PS4, Xbox one och olika sällskapsspel. Kanske vill du bara komma hit och umgås och prata med fritidsledarna. 

Grums fritidsgård

Foto: Grums kommun

Vad du kan göra på fritidsgården!

Här kan du bland annat spela biljard, pingis, air-hockey, PS4, Xbox one och olika sällskapsspel. Kanske vill du bara komma hit och umgås och prata med fritidsledarna.

Här finns det ett bio-rum där du kan titta på film och en kiosk med lättare mat och fika. Vissa kvällar kan du även använda fritidsgårdens DJ-utrustning.

Följ oss i sociala medier

Grums fritidsgård brukar anordna tävlingar och olika temakvällar. Ibland bakar vi eller åker iväg på aktiviteter. Vi lägger löpande ut information på våra sociala medier om vad som händer och vad som är på gång hos oss!

Fritidsledare

På fritidsgården träffar du kommunens fritidsledare. Vi finns på plats under kvällarna och hittar på aktiviteter. Förutom på fritidsgården finns vi även i uppehållsrummet på Jättestenskolan eller på festivaler som Putte i Parken. Fritidsledarna finns och jobbar för att du som ungdom ska ha en positiv fritid.

Uppdaterad: 2021-06-24

Kontakt

Frida Lejon
Föreståndare
072-147 96 88
frida.lejon@grums.se

Telefon
0555-422 59 (under arbetstid)

Besöksadress
Åsgatan 20, Grums

Följ oss gärna på sociala medier för information om aktiviteter på fritidsgården!
Grums fritidsgård finns på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Navigera vidare