Fritidsgård

På fritidsgården kan du om kvällarna hänga med kompisar, spela olika tv-spel och sällskapsspel. Du kan kolla på film, DJ:a, låna biljard och pingis eller bara sitta och småprata med fritidsledarna.

Grums fritidsgård

Foto: Grums kommun

Välkommen till Grums fritidsgård!

På fritidsgården jobbar vi för att du som ung i kommunen ska ha en meningsfull fritid. Alla aktiviteter och verksamhet som fritidsgården erbjuder är kostnadsfria och huvudsakligen riktade åt dig som går på högstadiet och gymnasiet. Det finns även en kiosk med lättare fika att köpa.

Förutom aktiviteterna inne på fritidsgården anordnar fritidsledarna även aktiviteter runt omkring i kommunen och kan vid storhelger och större arrangemang även jobba med uppsökande verksamhet och finnas ute och röra sig bland kommunens ungdomar.

Följ oss i sociala medier

Fritidsgården arrangerar regelbundet temakvällar, aktiviteter och ibland även åker iväg på aktiviteter. På fritidsgårdens sociala medier finns aktuell information om allt som är på gång och aktuella öppettider och åldersgränser.

Fritidsledare

På fritidsgården träffar du kommunens fritidsledare. Vi finns på plats under kvällarna och hittar på aktiviteter.

Öppettider

Fritidsgården håller ofta extraöppet på röda dagar och storhelger för att du som ung även på dessa kvällar ska kunna ha en trygg plats med närvarande vuxna.

Uppdaterad: 2022-06-14

Kontakt

Christoffer Nilsson
Föreståndare
0555-422 59 (under arbetstid)
070-298 46 28 (SMS)
christoffer.nilsson@grums.se

Telefon fritidsgården
0555-422 39 (kvällstid)

Besöksadress
Åsgatan 20, Grums

Följ oss gärna på sociala medier för information om aktiviteter på fritidsgården!
Grums fritidsgård finns på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.