Vikariera inom kost och lokalvård

Anmäl ditt intresse att jobba inom våra kök i förskolan eller skolan och/eller inom vår lokalvård.

Personal i matsal

Foto: Linn Malmén

Skicka in din ansökan och registrera dig i Vikariebanken

Att arbeta som vikarie inom kost och lokalvård

Inom kost och lokalvård finns tre yrkeskategorier: kock, måltidsbiträde med städuppgift samt lokalvårdare. Som timvikarie har du möjlighet att anmäla intresse till en eller flera av våra verksamheter inom kost och lokalvård.

Våra kockar arbetar huvudsakligen med matlagning samt med servering, disk och städ i skolrestaurangerna på Jättestenskolan och Södra skolan. Som måltidsbiträde med städuppgift arbetar du på kommunens förskolor där arbetsuppgifterna bland annat består av att laga frukost, mellanmål och sallader samt att diska och städa förskolans lokaler.

Som timvikarie inom lokalvården arbetar du med att städa kommunens olika lokaler, så som kommunhus, familjecentral och skolor.

Som timavlönad vikarie är det viktigt att med kort varsel kunna arbeta inom våra verksamheter. Du bör därför trivas med att arbeta på många olika arbetsplatser och ha lätt för att anpassa dig till olika arbetssätt och rutiner.

För vår bemanning använder vi oss av systemet Vikariebanken. Där lägger du som vikarie in tillgängliga tider. Bokningar sker i systemet vilket ger dig en överblick och kontroll över dina tider. Körkort och tillgång till bil ger dig ökade möjligheter till vikariat på fler enheter.

Våra verksamheter inom kost och lokalvård har öppet klockan 06.30-16.00, måndag till fredag.

Uppdaterad: 2023-05-04