Trygghetscenter

Vårt mobila trygghetscenter med bemanning av polis och räddningstjänst finns utanför kommunhuset mot Sveagatan, på fredagar.

Polis och räddningstjänst i Grums kommun

Foto: Grums kommun

Det här kan vi hjälpa dig med

Alla ska kunna känna sig trygga och säkra i Grums kommun. Du som bor här har möjlighet att vända dig till Trygghetscenter. Där kan du till exempel göra polisanmälan, få brottsofferstöd, ställa frågor, lämna in enklare hittegods, anmäla riskfyllda situationer, hämta blanketter och få råd om brottsförebyggande åtgärder.

Öppettider och kontakt

På Trygghetscenter finns kommunpolis och räddningstjänst på plats på fredagar klockan 13.00-15.00. På så vis kan de lösa gemensamma problem tillsammans. Övrig tid når du räddningstjänsten på telefon 054-540 28 80 och polisen på telefon 114 14.

Besök vårt mobila trygghetscenter

Från och med 1 oktober kommer ett mobilt trygghetscenter i form av en polismålad husbil och en röd personbil från räddningstjänsten att finnas vid kommunhuset, mot Sveagatan.

Trygghetscenter byter även dag och tid till fredagar klockan 13.00–15.00. Vårt mobila trygghetscenter bemannas av två uniformerade poliser samt personal från räddingstjänsten. De finns på plats för att möta både invånare och kommunanställda.

Tid: Fredagar klockan 13.00–15.00
Plats: Utanför kommunhuset mot Sveagatan

Uppdaterad: 2021-09-24

Kontakt

Besöksadress
Grums kommun
Sveagatan 77, Grums

Polisen
112 nödnummer vid akuta lägen
114 14 telefonnummer för övriga ärenden och tips till polisen.
Polisen.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Räddningstjänsten Karlstadsregionen
054-540 28 80
Raddningkarlstad.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Navigera vidare