Tipsa om evenemang

Har du ett evenemang på gång? Är det publikt och riktar sig till allmänheten? Är det inom Grums kommuns geografiska område? Då har du möjlighet att helt kostnadsfritt marknadsföra evenemanget via vår evenemangskalender.

Att tänka på innan du fyller i formuläret

  • Evenemanget måste vara publikt och rikta sig till allmänheten
  • Evenemanget måste vara inom Grums kommuns geografiska område
  • Det måste finnas minst en bild för att det ska gå att publicera evenemanget
  • Tänk på att du måste ha rätt att använda bilden du lägger upp i samband med evenemanget. Det är du som ansvarar för att du har rätt att använda bilden.
  • Fyll i samtliga fält i formuläret
  • Vi på Grums kommun granskar alla inkomna formulär innan publicering. Vi kan komma att göra mindre ändringar i texten innan publicering sker.

Var och när syns mitt evenemang?

När vi har granskat och godkänt formuläret visas ditt evenemang på lakevanern.se och visitvarmland.com. Vi förbehåller oss rätten att bedöma vilka sidor evenemanget ska/kan publiceras på. Vi publicerar ditt evenemang inom en arbetsvecka. Tänk på att vara ute i god tid.

Vid frågor, kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar hör gärna av dig till kontaktcenter på telefon 0555-420 67 eller skicka e-post till: kontaktcenter@grums.seDatum och tid
Datum och tid

Obs! Om det gäller flera datum eller tider skriv in alla i beskrivningen.
Ny arrangör skriver också adress, telefon, webbplats och e-post
Om du bifogar en bild ska den vara minst 640 pixlar bred och 480 pixlar hög i jpeg-format. Endast liggande bilder fungerar.
Uppdaterad: 2024-03-22