Maria Jörnmyr blir ny socialchef i Grums kommun

Maria Jörnmyr, 51, blir ny socialchef i Grums kommun och efterträder Lotta Österlundh Jansson. Maria kommer närmast från jobbet enhetschef för behandlingsenheten i Karlstad kommun.

Foto: Maria Jörnmyr

Maria börjar jobbet som socialchef i december

– Vi är oerhört glada över att Maria kommer till oss i Grums. Vi var en samstämmig rekryteringsgrupp. Hon har en gedigen bakgrund från socialtjänsten och kommer att kunna bidra direkt i vårt utvecklingsarbete, säger Erica Andrén, kommundirektör i Grums kommun.

Ser fram emot att börja i Grums kommun

– Jag har jobbat i olika kommuner i närmare 30 år och trivs med det arbetet. För mig känns det meningsfullt och viktigt att vara med och skapa goda uppväxtvillkor för barn och unga samt främja hälsa och välmående för kommunens alla invånare, vare sig man är ung, äldre eller möter olika utmaningar, säger Maria.

– Jag tror på att samverkan mellan kommun, region och statliga verksamheter är nyckeln för att lyckas. Jag har hört om Grums fina arbete med dessa frågor i många år. Nu ser jag fram emot att få jobba med nya kollegor och se vad vi tillsammans kan göra för att skapa bra förutsättningar för ett gott liv i Grums kommun.

Uppdaterad: 2023-09-08

Kontakt

Erica Andrén
Kommundirektör
0555-421 45
erica.andren@grums.se