Tipsa om evenemang

Har du ett evenemang på gång? Är det publikt och riktar sig till allmänheten? Är det inom Grums kommuns geografiska område? Då har du möjlighet att helt kostnadsfritt marknadsföra evenemanget via vår evenemangskalender!

Det finns några saker du behöver tänka på när du fyller i formuläret

 • Evenemanget måste vara publikt och rikta sig till allmänheten
 • Evenemanget måste vara inom Grums kommuns geografiska område
 • Det måste finnas minst en bild för att det ska gå att publicera evenemanget
 • Tänk på att du måste ha rätt att använda bilden du lägger upp i samband med evenemanget. Det är du som ansvarar för att du har rätt att använda bilderna
 • Fyll i samtliga fält i formuläret

Vi på Grums kommun granskar alla inkomna formulär innan publicering. Vi kan komma att göra mindre ändringar i texten innan publicering sker.

Var och när syns mitt evenemang?

När vi har granskat och godkänt formuläret visas ditt evenemang på lakevanern.se, visitvarmland.se och i evenemangskalendern på grums.se (den visas även på startsidan). Vi förbehåller oss rätten att bedöma på vilka sidor evenemanget ska/kan publiceras på. Vi publicerar ditt evenemang inom en arbetsvecka. Tänk på att vara ute i god tid.

Tips för bättre marknadsföring

Här kommer några tips att tänka på när du ska marknadsföra ditt evenemang:

 1. En bild säger mer än tusen ord
  Tänk på att bilden oftast är det första läsaren ser. Se till att bilden är relevant för evenemanget och att den ska locka till att man klickar sig vidare och läser mer. Tänk på att du måste ha rätt att använda bilden.

 2. Det viktigaste först
  Börja din text med det som är viktigast för läsaren, då är det störst chans att du fångar läsarens intresse och att ditt budskap går fram.

 3. Undvik förkortningar i löpande text
  Förkortningar som “bl.a” och “t.ex” stör läsrytmen och gör det svårare för läsaren att ta sig till budskapet. Skriv ut hela orden istället.

 4. Kolla stavningen!

Vid frågor, kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar hör gärna av dig till kontaktcenter på telefon 0555-420 67 eller skicka e-post till: kontaktcenter@grums.se

Skapa evenemangUppdaterad: 2021-10-12

Navigera vidare